Mango juustokakku ja purkki juustokakut

Tässä tulee nyt taidonnäyte siitä miten yksinkertaisesti teen yhdestä helposta kaksi herkkua 🙂

Elikäs Mango juustokakku ja purkki juustokakkuja (nää ihanat pikkuset purkkijuustikset bongasin leivonta ryhmästä, aivan vallottava keksintö)

Tähän tarvitaan oman maun mukaan keksejä 300g kun olet murskannu keksit ihan hituseksi lisää sulaa margariiniä sen verran että keksi murskasta tulee tahnamainen. Laita keksi murska irtopohjavuuan pohjalle osa (halkasija minulla 18cm) ja sitten tyhjien piltti purkkien pohjalle, mulla oli tässä 8kpl Laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet mango täytteen 🙂

Täytteeseen otin 4 liivatetta, 3 purkkia mangomakurahkaa, 2 purkkia flora vispiä ja 1 purkki tuorejuustoa (käytin philadelphia )  ruokalusikallinen vanilijakreemi jauhetta ja pari tl vanlijasokeria ( en käytä lisättyä sokeria, makurahka sisättää sokeria, joten sitä ei tarvii)

laita liivatteet likoomaan ja vaahdota kermat, lisää joukkoon  rahkat ja juusto + vanilijakreemi ja vanilijasokeri. Lisää joukkoon viimeisenä liivate ja sekoita hyvin.

Nyt laita piltti purkkeihin sopiva määrä täytettä, itse laitoin pursotinpussilla, mutta onnistuu vallan hyvin ihan lusikalla… loput täytteen kaadoin kakkuvuokaan keksimurskan päälle 🙂 nyt taas kaikki jääkaappiin hyytymään… minulle riitti reilu puoltuntia ja oli hyvin jo hyytynyt, nyt sitten laitan taas 4liivatetta likoomaan ja kaadan 4  purkillista piltti mango sosetta kippoon ja joukkoon sekoitan liivatteen. Käytin taas pursotinpussia että sain siistin näköiset purkit ja loput hulautin taas kakun päälle. Jälleen kaikki hyytymään kaappiin ja ennen tarjoilua koristele mieleisesi mukaan, helppoa vai mitä ?!! 😀 Kahvit kiehumaan ja ääntä kohti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *