Janutzki leipoo

Maidoton ja gluteeniton trooppinen juustokakku :)

Murenna keksit murskaksi ja lorauta sula rasva joukkoon.. laita vuuan pohjalle ja hetkeksi jaakaappiin odottamaan kun valmistat täytteen 🙂

laita 3 liivatetta likoomaan kylmään veteen

vispaa sure whip vaahdoksi ja lisää ”juusto” ja trooppinensose kaikki sekaisin.

Sulata liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan. Lisää liivate massan joukkoon sekoittaen ja kaada seos vuokaan, anna hyytyä 4-6h taikka ihan yönyli jääkaapissa

laita 2liivatetta likoomaan kylmään veteen ja
Sulata liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan. Lisää liivate lopun bonnesoseen joukkoon sekoittaen ja kaada kakun päälle jonka jälkeen anna hyytyä hetki, koristele mieleisen näköiseksi ja ääntä kohti 🙂

Exit mobile version